Skype Me™!
.


cégünkről

 

 

Kivételes odafigyelést  és komfortérzetet nyújtunk  Önnek  a spanyol ingatlan vásárlás  teljes folyamatában,  Spanyolországban is az otthon biztonságát.

Majd 10 éves szakmai múlttal a külföldi ingatlan értékesítés világában  egyértelművé vált számunkra, hogy mennyire fontos a kellemes, bizalmi légkör, a magas  szakmai színvonal, az egyértelmű kommunikáció és az odafigyelés, mellyel vásárlóink felé fordulunk és szolgáltatunk.

 

Spanyol ingatlant vásárolni élményteli befektetés

Egy spanyol ingatlan tulajdonlása élményteli befektetést jelent a napfényes tengerpartokon, mely az anyagi megtérülésen túl  számos pozitív személyes érzéssel és értékkel gazdagítja ügyfeleinket. Legyen szó testi és lelki egészség vagy emberi kapcsolatok területéről, a spanyol tengerpart és a mediterrán életstílus csodákra képes.

Arra törekszünk, hogy  már a spanyol ingatlan vásárlásának a folyamata  is elégedettséggel és jó érzéssel töltse el ügyfeleinket megtalálva a személyes elvárásaiknak legmegfelelőbb helyszínt, otthont vagy üzleti lehetőséget.Fontos számunkra, hogy a már spanyol nyaralóval rendelkező ügyfeleink Spanyolországtól való távollétük alatt is ingatlankezelési szolgáltatásainkra tudjanak támaszkodni legyen szó postakezelésről, átalakításról vagy vendégeik fogadásáról.
Professzionális ingatlan szolgáltatások

 

Exkluzív spanyol ingatlan kínálat

Kimagasló felkészültséggel és kivételes szakmai jártassággal rendelkezünk Costa Blanca, Costa Calida és Costa Del Sol ingatlanpiacán, ismerjük és követjük a legaktuálisabb spanyol ingatlan fejlesztési projekteket. Spanyolországi irodaként hozzáférésünk van azokhoz a páratlan spanyol ingatlanokhoz és lehetőségekhez, melyekből egy befektető profitálhat.

 

Egyedülálló a cégünk továbbá abban a tekintetben, hogy  majd 700 km hosszú, mediterrán partszakaszon vagyunk jelen magyar nyelvű, minőségi  szolgáltatásainkkal a spanyol ingatlanok vásárlására és hasznosítására vonatkozóan.

 

 

 

Luxus ingatlanok Costa Blancán és Costa Calidán

 

Új építésű és használt spanyol ingatlanok kiváló adottságokkal

Az eladó spanyol ingatlan ajánlataink összeállítása során törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényes elvárásaihoz igazodó, prémium kínálatot tudjunk biztosítani folyamatosan mind használt mind pedig új építésű spanyol ingatlanokból a tengerpart közelében és golfpályák mellett is.


Kínálatunk előszelektált  a spanyol ingatlanok vásárlásának biztonságára törekedve.  Azokat a spanyol fejlesztéseket vagy lakónegyedeket kínáljuk és javasoljuk, melyek már bizonyítottak.


Új építésű  spanyol ingatlan kínálatunk kb. 100.000 EUR ártól indul,   valamint nagyszerű elhelyezkedésű, használt sorházakat és kertes házakat is szerepeltetünk 150.000 EUR összeg alatt.

 

Luxus lakóparkok Spanyolországban

 

Modernitás és kényelem Spanyolországban

A spanyol tengerpart legkiemeltebb, luxus, "resort" jellegű projektjeiben is jelen vagyunk legyen szó prémium villákról vagy ultraluxust nyújtó penthouse lakásokról. 

Külföldi ingatlanok értékesítéséhez kötődő kivételes  felkészültségünk és minőségi kínálatunk lehetővé teszi  a biztonságos kitelepülést, az exkluzív nyaralást Spanyolországban,  illetve, hogy külföldi ingatlan befektetést keresők pazar portfóliót képezzenek szolgáltatásaink által.

 


Lucskai Róbert

Tulajdonos

Sunestates

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS INFO VONAL: +34 666 142 100

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS INFO VONAL: +36 70 944 69 60

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS SKYPE "ROBERTLUCSKAI"

COSTA BLANCA, COSTA CALIDA ÉS COSTA DEL SOL INGATLANOK

costa blanca guide

costa calida guide

costa del sol guide

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

VIP LUXUS SPANYOL INGATLAN AJÁNLATUNK

Costa Blanca - Benidorm - MAR200
Costa Blanca - Benidorm - MAR200

Apartman Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
1,200,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BF22
Costa Blanca - Benidorm - BF22

Apartman Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
839,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BCA33
Costa Blanca - Benidorm - BCA33

Villa Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
339,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BCA32
Costa Blanca - Benidorm - BCA32

Villa Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
335,000 EUR
Részletek