Skype Me™!
.


rólunk mondják

 

" Az interneten keresgélve találtam meg Robiék elérhetőségét, akik a mesés Spanyolországban kínáltak ingatlanokat eladásra. Felhívtam őket és Róbert készségesen állt a rendelkezésemre, egy rövid beszélgetést követően megállapodtunk egy január 2-i érkezésben, amikor is 5 nap alatt terveztük megnézni és feltérképezni az ingatlan és helység helyzetet az általunk támasztott igények és az irodájuk által biztosított információk alapján.

Robiék minden nap amíg ott voltunk úton voltak velünk ( családommal), ügyvédi irodától és banki segítségtől kezdve mindent bizosítottak, teljeskörű szolgáltatással álltak a rendelkezésünkre gyakorlatilag 0-24 órában. Miután sikerült kiválasztani az ingatlanunkat, Róbert rendszeresen látogatta az építkezés alatt álló ingatlant, és fényképekkel és leírással illusztrálva kommentálta az építkezést.

 

A házunk vásárlása során semmi nem ment egyszerűen, sem a hivatalos dolgok, sem az építkezés,  de az ingatlan iroda folyamatosan támogatott minket, legyen szó jogi vagy egyszerűen csak  egy kommunikációs problémáról, mert ebben az időben a spanyol nyelvvel még hadilábon álltunk. A kiköltözésben tanácsokkal és segítséggel láttak el minket, nem hagytak magunkra, nagyon de nagyon sokat segítettek,  hogy a lehetőségekhez képest a lehetetlen ( kényelmes költözés) megvalósulhasson. A beköltözésünket követően elmondhatom, hogy életünk legjobb döntése volt, hogy Robiékat választottuk, amikor irodát kerestünk.  Senki nem tudta volna  jobban lemenedzselni a vásárlásunkat, az építkezést és a berendezkedést.

Ha valaki nyugodtan szeretne ingatlanokkal kapcsolatosan döntést hozni, és biztos partnerre számít a problémákban ha azok adódnának, vagy csak szeretné a legtöbbet elkerülni, akkor bizton állíthatom, hogy nagyon jó helyen jár, ha a Sunestates irodát választja."  R. S.  


"Külföldön ingatlant vásárolni nem olyan egyszerű mint  a saját országodban, a saját nyelveden. Ezért fontos volt számunkra, hogy egy olyan hiteles, megbízható ember segítsen nekünk az ingatlanvásárlásban mint Robi. Az általa nyújtott szolgáltatás  minden szempontból a legmagasabb színvonalú volt. Az első perctől kezdve éreztük, hogy komolyan vesz minket, megértette a vágyainkat, igényeinket, nagyon körültekintően dolgozik. Szakmai ismerete, korrekt véleményalkotása nagyban segített minket a megfelelő döntés meghozatalában. Mindig számíthattunk rá, mindig mindenben naprakész volt, tudtuk, hogy az érdekeinket a legjobban fogja képviselni. A kommunikáció közöttünk mindig zökkenőmentes volt,  minden kérdésünkre azonnal választ kaptunk. Robi sok ügyintéznivalót vett le a vállunkról, szakmailag és emberileg is toppon van. Gyors, korrekt, rugalmas, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!" G. A. Z.

 

 

Spanyol tengerparti villák

 

"Ez a mondat számomra a legnagyobb igazságot tartalmazza, melyet több alkalommal volt módom megtapasztalni: szakértelem, kötelezettségvállalás, emberség, a legnagyobb körültekintés. A legnagyobb bizalom, amely egy ingatlanvásárlással kapcsolatos összes kételyt eloszlatja, amikor még nincs elég ismeretünk. Hála istennek a Lucskai házaspár rendelkezik mindenre kiterjedő ismeretekkel, megfelelő jogi és a technikai lebonyolításhoz szükséges háttérrel. Hálás vagyok, hogy ebben mind részesülhettem. " M.P.

"A Sunestates csapata A-Z minden részlet ismerője és 0-24 -ben elérhetőek! Minden apró részlet ismerői és korrekt támogatást nyújtanak minden területen egy spanyol ingatlanvásárlás esetén. Már a második ügyletem volt velük és ha lesz harmadik akkor az csakis rajtuk keresztül, mert maximális a bizalom." C.P.

"Mindenkinek szeretném ajánlani Robiékat! Az elképzeléseinknek és az igényeinknek megfelelően ajánlottak nekünk ingatlanokat, addig amíg meg nem találtuk az álmaink nyaralóját. Azt tapasztaltuk, hogy nagyon felkészültek és tájékozottak a helyi kínálatból és mindenben nagyon segítőkészek. Egy ingatlanvásárlás nem egyszerű Spanyolországban, de Robiék nem csak a kiválasztásban, hanem a jogi procedúrában is a segítségünkre voltak az ügyvédtől a bankszámla nyitásig." H.T.


Spanyol tengeri panorámás apartmanok

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS INFO VONAL: +34 666 142 100

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS INFO VONAL: +36 70 944 69 60

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS SKYPE "ROBERTLUCSKAI"

COSTA BLANCA, COSTA CALIDA ÉS COSTA DEL SOL INGATLANOK

costa blanca guide

costa calida guide

costa del sol guide

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

VIP LUXUS SPANYOL INGATLAN AJÁNLATUNK

Costa Blanca - Benidorm - MAR200
Costa Blanca - Benidorm - MAR200

Apartman Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
1,200,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BF22
Costa Blanca - Benidorm - BF22

Apartman Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
839,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BCA33
Costa Blanca - Benidorm - BCA33

Villa Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
339,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BCA32
Costa Blanca - Benidorm - BCA32

Villa Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
335,000 EUR
Részletek