Új építésű Kiemelt

Costa Blanca - Polop - PQQ200

€356,000

Polop

Polop

sqf 159 m2
Új építésű luxus villa
4 Hálószoba
3 Fürdő

Festői szépségű környezetben fekszik az exkluzív lakóprojekt, ahol négy választható modell szerint modern villák létesülnek lélegzetelállító kilátással a tengerre és a környező hegyekre.

Polop prémium ingatlanokkal kiépült, presztízs jellegű életstílust nyújtó település, ahol a hegyek nyugalmát keresők alkotnak nemzetközi közösséget. Benidorm homokkal borított tengerpartjának és promenádjának a közelsége, Altea kiváló éttermei valamint Calpe programgazdagsága élményekkel telivé teszi a mindennapokat.

A Monte Ponoig lábánál fekvő, attraktív lakópark modernitásának a része a szolár panelekkel való felszereltség és az elektromos gépjármű töltőhelyek illetve bérelhető elektromos kerékpárok állnak rendelkezésre.

Az alábbi villa modellek még megvásárolhatók a kivételes természeti szépségekben bővelkedő komplexumban:

- luxus villa 2 hálószobával és 2 fürdőszobával kialakítva 84 -89 nm alapterületen 288.000 EUR vételártól

- luxus villa 3 hálószobával és 3 fürdőszobával kialakítva 95 -104 nm alapterületen 320.000 EUR vételártól

- luxus villa 4 hálószobával és 3 fürdőszobával kialakítva 159 -169 nm alapterületen 356.000 EUR - 488.000 EUR vételáron

A hálószobákban beépített gardrób található, a nyitott térkialakítású, amerikai stílusú konyha minőségi indukciós főzőlappal, szagelszívóval és elektromos sütővel felszerelt.

A modellek között egy szinten elrendezett és két szinten beépített otthonok is rendelkezésre állnak.

Kényeztető tengeri panoráma és energiahatékony megoldások jellemzik az otthont. Opcionálisan extraként rendelhető saját kültéri medence és a tetőterasz teljes kialakítása berendezéssel.

A komplexum zárt kapukkal és biztonsági beléptető rendszerrel ellátott, mediterrán növényekkel parkosított valamint  a közösségi területeken medence, játszótér és kerékpártároló áll rendelkezésre.

További részletes információval és alaprajzzal készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

Energetikai tanúsítvány folyamatban

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Saját medence
  • Légkondicionálással
  • Erkély
  • Tengeri panoráma
  • Közösségi medence

Térkép