Kedvezmény 6000 EUR értékben

Még 2022. december 31. napjáig érvényes a jelentős kedvezményt nyújtó akció.

A promóció keretében az alábbi extrákat gratis építi be az ingatlanfejlesztő a vásárlók által választott, új apartmanba:

- díjmentes LED világítás csomag és háztartási gépek összesen 6.000 EUR értékben

A mosógép kivételével az otthon a háztartási nagygépekkel és a lámpatestekkel együtt kerül átadásra alapáron, valamint tulajdonosi tárolóval és mélygarázs parkolóhellyel.

A még elérhető, két hálószobával és két fürdőszobával rendelkező, dekoratív apartmanok 225.000 EUR összegtől vásárolhatók meg alaprajztól függően.
Image
Image
A páratlan szépségű Salinas Rosa de Torrevieja vízfelületére néz az új fejlesztésű, modern lakópark.

Az emeleti apartmanok tetőteraszáról ezért különlegesen szép kilátás nyílik a lagúnára, mely a magas sótartalma miatt gyakran rózsaszín víztükörrel kényeztet.

A Salinas 350 g - 370 g koncentrációja megközelíti a Holt-tenger sótartalmát, ennek köszönhető a mesés megjelenése és a levegő kiváló minősége.

A bordóban és narancsban izzó, varázslatos naplementékről ismerik a környéket, mely alig 10 percre található a széles, homokos tengerparti strandoktól.

Ezen a linken megtekinthető az apartman bemutatása, illetve alaprajzokkal készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.