Modern, mediterrán otthon a tengerpart közelében

Egy családi otthon meghittségét nyújtja az újonnan épülő villa Costa Blanca legdélebbi városában.

A 200 km hosszú partszakasz egyik legkellemesebb vízhőmérsékletű strandja várja itt a leendő tulajdonosokat.

A Playa Higuericas vagy a Playa de Las Mil Palmeras homokba helyezett bárjai egész évben gondoskodnak a laza, tengerparti hangulatról.

Cartagena rangos kikötője, történelmi belvárosa valamint a La Manga del Mar Menor félsziget közelsége páratlan életstílust jelentenek környéken.
Image
Image
Az újonnan épülő lakópark 17 elegáns villából áll, melyek kiváló “A” energiaosztályú besorolással, naprakész gépészettel rendelkeznek.

A visszafogott színvilága egyszerre modern és pihentető, kül- és beltéren is a természetes anyagfelhasználást részesíti előnyben.

A mediterrán életvitel fontos színtere a terasz. Az ingatlan része a földszinti árnyas verandán túl egy emeleti napozóterasz és a tágas tetőterasz, mely komfortszintje számos extrával személyes preferenciákhoz szabható.

Továbbá a kültéri medence partján is gondoltak egy napozó dekk elhelyezésére.
A dekoratív villa földszintjén egybefüggő, világos tereket találunk, valamint egy hálószoba saját fürdővel került leválasztásra.

A további két hálószoba is saját fürdőszobát kapott az emeleten, melyek közül a szülői főhálóból nyílik kijárás a napozóteraszra.

A még megvásárolható otthonok vételára 389.000 EUR - 435.000 EUR összeg között található az alaprajz és a változó alapterület szerint.

Az ár tartalmazza a fürdőszobák padlófűtését és a konyhagépeket mint a hűtőszekrény, elektromos sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép és szagelszívó.

Ezen a linken megtekinthető a villapark bemutatása
Image