A panoráma és a tenger szerelmeseinek - új projekt

Két fenséges, új toronyházzal gazdagszik Benidorm káprázatos partszakasza.

A meghittségéről ismert Playa de Poniente vonalára tervezett épületekben álomszép panoráma várja a leendő tulajdonosokat.

A vásárlók 1-2-3 és 4 hálószobával rendelkező, luxus és prémium kategóriás modern apartmanok közül választhatnak. Továbbá egyedülálló tengeri kilátással kényeztető, tágas penthouse apartmanok épülnek prémium felszereltséggel. 

A modern komplexum belső és külső tereiben is megmutatkozik a kifinomultság, büszkén emelkedik ki Benidorm tengerparti negyedében. A mediterrán életvitel alappillére a nap élvezete, az apartmanok tájolása és tágas teraszai egész évben biztosítják ennek a lehetőségét.
Image
Image
A pazar tornyokat azok számára ajánljuk, akik vágynak a tenger közvetlen közelségére és egy luxus resort kényelmére. Alig pár lépésre a széles, homokos tengerparttól kiváltságos kényelmet és életvitelt nyújt az új luxus komplexum.

Szolgáltatásai garantálják a gondtalan és minőségi pihenést az egész család számára.

Többek között családi medence, fűtött medence, pezsgőfürdők, sportpályák, panoráműs edzőterem, mozi terem és coworking iroda teszi teljessé a tartózkodást.

A luxus apartmanok vételára 338.000 EUR összegtől indul. A 2025. júniusi végi tervezett átadással, újonnan épülő, impozáns projektről részletes tájékoztatás ezen a linken érhető el: