Marbella prémium környezetet nyújtó üdülőváros, kiváló életkörülményeket és exkluzív szolgáltatásokat kínál mindazoknak, akik mediterrán éghajlat alatt minőségi életstílusra vágynak. Rangjához és népszerűségéhez hozzájárul, hogy a privát szféra tiszteletben tartását élvezhetik az ingatlan tulajdonosok az itt tartózkodó világsztárokhoz hasonlóan. Hiszen kevésebb hírnévvel és hétköznapi foglalkozással rendekező vásárlók számára is kínál Marbella elérhető lakónegyedeket, különböző típusú és árfekvésű spanyol ingatlanokat.

Marbella andalúz stílusú óvárosában hangulatos sétákat lehet tenni, a gyönyörűen parkosított tereken és a bevásárlóközpontokban pedig a legnagyobb márkák üzleteinek sokasága kényezteti az itt élőket és idelátogatókat.
Marbella - Puerto Banus
Marbella
Egyik kedvelt látogatói célpont Marbella városában a Plaza de los Naranjos, mely az édes illatú narancsfáiról kapta a nevét és egy 16. században épült városházával büszkélkedik. A Puerto Banús pedig a nemzetközi divatmárkák legújabb kollekcióit keresők Mekkája.

Marbella történelme a római korig nyúlik vissza, villák, fürdők és mozaikok őrzik az emlékét a városban és vonzáskörzetében.

Marbella művészi szintű gasztronomiai élményeket kínál. Itt található többek között a két Michelin csillaggal kitüntetett sztárséf, Dani Garcia étterme, mely étlapján avantgard, andalúz ételeket szerepeltet.  

Senor Garcia Marbellán született, büszkesége a városnak, ahogy Julio Iglesias és a szintén andalúz Antonio Banderas is, akikről közterületeket neveztek el.

Marbella csillogó hírneve a fürdőkultúra és a strandok vonatkozásában az 1950-es évekből ered, amikor is Alfonso de Hohenlohe herceg beleszeretett Marbella természeti szépségébe és megépítette a tengerpari házát.  Ezzel számos, Hollywoodban elhíresült személyiséget vonzott magával az andalúz üdülővárosba.

Marbellán  pazar villákat, ultraluxus penthouse lakásokat  és tengeri panorámás ingatlanokat szerepeltetünk folyamatosan spanyol ingatlan kínálatunkban. 
Marbella
Marbella - Puerto Banus Marina
Marbella Nueva Andalucia elnevezésű övezetében található Puerto Banus, 6 km távolságra nyugatra a város központjától.

Bár első benyomásunk az lehetne, hogy egy régi, spanyol halászfaluba érkeztünk. Azonban Puerto Banust 1970-ben tervezte Jose Banus azzal a céllal, hogy egy luxus szolgáltatásokkal ellátott, prémium kikötőt és bevásárló komplexumot hozzon létre.

A kikötőnegyed hivatalos elnevezése Puerto Jose Banús a tervező előtt tisztelegve, mely exkluzív szórakozási lehetőségeket nyújt strandjaival, éttermeivel, prémium üzleteivel az igényes és minőségi tartózkodásra vágyók számára. Világsztárok kedvelt üdülőhelye.
Puerto Banus partvonalán három strand található:

- Playa Nueva Andalucia
- Playa Puerto Banús ( Playa Levante elnevezése is ismert)
- Playa del Rio Verde

A három strand jelentősen különbözik egymástól. Playa Nueva Andalucia és Playa del Rio Verde mindkettő kék zászló minősítéssel kitüntetett a vízminőségének és szolgáltatásainak elismeréseként.

Playa Puerto Banus kb.1 km hosszú, finom homokkal borított a part. Sekély és meleg vize miatt gyermekes családok előszeretettel választják.
Marbella - Puerto Banus
image

Spanyol ingatlan kínálatunkban megtalálhatók az aktuálisan eladó, új építésű ingatlanok Marbella tengerpartján.

Marbella