Kivételes odafigyelést és komfortérzet nyújtunk a spanyol ingatlan vásárlás folyamatában és azon túl is, Spanyolországban az otthon biztonságát. 

Több mint 10 éves szakmai múlttal a külföldi ingatlan értékesítés világában egyértelművé vált számunkra, hogy mennyire fontos a kellemes bizalmi légkör, a magas szakmai színvonal, az egyértelmű kommunikáció és az empátia, mellyel az érdeklődők és a partnereink felé fordulunk és szolgáltatunk.
A vásárló családok jövőjét építjük együttműködve közös hittel, bizalommal és diszkrécióval.
Image
Image
Spanyol ingatlant vásárolni élményteli befektetés

Egy spanyol ingatlan tulajdonlása élményteli befektetést jelent a napfényes tengerpartokon, mely az anyagi megtérülésen túl számos pozitív személyes érzéssel és értékkel gazdagítja ügyfeleinket. Legyen szó testi és lelki egészség vagy emberi kapcsolatok területéről, a spanyol tengerpart és a mediterrán életstílus csodákra képes.

Arra törekszünk, hogy már a spanyol ingatlan vásárlásának a folyamata is elégedettséggel és jó érzéssel töltse el ügyfeleinket megtalálva a jövőképüknek és a személyes elvárásaiknak legmegfelelőbb helyszínt, otthont vagy üzleti lehetőséget.   

Fontos számunkra, hogy a már spanyol nyaralóval rendelkező ügyfeleink Spanyolországtól való távollétülk alatt is átfogó, minőségi és megbízható ingatlankezelési szolgáltatásokra tudjanak támaszkodni együttműködő parnercégeink által legyen szó designtervezésről vagy bérbeadásról. 
Exkluzív spanyol ingatlan kínálat

Kimagasló felkészültséggel és kivételes szakmai jártassággal rendelkezünk Costa Blanca és Costa Calida ingatlanpiacán, ismerjük és követjük a legaktuálisabb spanyol ingatlan fejlesztési projekteket Costa del Sol területén is. Spanyolországi irodaként hozzáférésünk van azokhoz a páratlan spanyol ingatlanokhoz és lehetőségekhez, melyekből egy befektető profitálhat.

Egyedülálló a cégünk továbbá abban a tekintetben, hogy több száz km hosszú, mediterrán partszakaszon vagyunk jelen magyar nyelvű, minőségi szolgáltatásainkkal a spanyol ingatlanok vásárlására és hasznosítására vonatkozóan.
Image
Image
Új építésű spanyol ingatlanok modern életterekel

Az eladó spanyol ingatlan ajánlataink összeállítása során törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényes elvárásaihoz igazodó, luxus és prémium kínálatot tudjunk biztosítani koncepcionálisan új építésű spanyol ingatlanokból a tengerpart közelében és golfpályák mellett.

Kínálatunk előszelektált a spanyol ingatlan vásárlás maximális biztonságára törekedve. Azokat a spanyol ingatlanfejlesztő cégeket javasoljuk, melyek nagymúltúak és már bizonyítottak.

Új építésű spanyol ingatlan kínálatunk kb. 200.000 EUR vételártól indul, és modern kényelmi és esztétikai igényeknek megfelelő apartmanokat, sorházakat és reprezentatív villákat szerepeltet.
Modernitás és kényelem Spanyolországban

A spanyol tengerpart legkiemeltebb, luxus, "resort" jellegű projektjeiben is jelen vagyunk legyen szó prémium villákról vagy ultraluxust nyújtó penthouse lakásokról. 

Külföldi ingatlanok értékesítéséhez kötődő felkészültségünk és minőségi kínálatunk hozzásegíti vásárlóinkat a Spanyolországban tervezett jövőkép megvalósításához, egy második otthon biztonságos megteremtéséhez illetve, hogy külföldi ingatlan befektetést keresők portfóliót képezzenek szolgáltatásaink által.

Lucskai Róbert

Tulajdonos

Sunestates
Image