Minőségi kínálatbővülés az új építésű ingatlanokból 2018 tavaszán

Ismét jelentős erősödés volt tapasztalható a külföldről érkező ingatlan vásárlói érdeklődés vonatkozásában Alicante tengerpartjain.

Ezzel párhuzamosan egy stabil és kiegyensúlyozott árnövekedés zajlik mind a használt, mind pedig az új építésű spanyol ingatlanok piacán Costa Blanca turisztikai jelentőségű településein.

Az eladó használt ingatlanok mennyisége is visszaesett tavaly december óta a legkiemeltebb nyaralóhelyeken a fokozódó nemzetközi vásárlóerőnek köszönhetően.

Ugyanakkor minőségi kínálat bővülést biztosítanak a magas energetikai besorolású, nyugat-európai színvonalú, új építésű, prémium lakások és villák.

Orihuela Costa golfpályáin, Torre de La Horadada és Benidorm tengerpartjain valamint Santa Pola természetvédelmi területe környezetében dizájner otthonok és letisztult stílusú, mediterrán nyaralók épülnek. Viszont igazodva a piaci trendhez fázisonként dráguló, kb. 15% de akár 30% - kal emelkedő vételárral kínálják a fejlesztők az új ingatlanokat.
Image
Image
A legnagyobb vásárlói érdeklődés továbbra is a skandináv országok részéről tapasztalható, Svédország, Norvégia és Dánia mellett jelentős a belga, német, brit és ír befektetői réteg. Nyaralók és véglegesen kiköltözők egyaránt felfedezik Costa Blanca szépségét és vonzerejét mind az infrastrukturális fejlettség mind a stabil közbiztonság vonatkozásában.

Az ingatlan hitelezés 25 %-kal bővült februárban a tavalyi év ugyanazon hónapjához képest, a bankok változatlanul kedvező hitelkamatokat nyújtanak a külföldiek számára is.

Az aktuális makrogazdasági adatok ismét megnyugtatólag támasztják alá a spanyol gazdaság stabilitását, melyet már 2017-ben is "spanyol csodaként" emlegettek az Európai Unióban az éves 3.2 %-os gazdasági növekedés miatt.

Minőségi ingatlanok, a piaci csúcshoz képest jóval kedvezőbb eladási árak, optimista, fejlett, élettel teli, európai környezet várja Costa Blanca homokos tengerpartján ingatlant kereső, nemzetközi vásárlókat.
Tekintse át folyamatosan frissülő kínálatunkat! Áraink minden esetben megegyeznek a spanyol ingatlanfejlesztők által nyújtott, közvetlen eladási árakkal.

Magyar nyelvű szolgáltatásokkal, Spanyolországban lévő irodaként kiváló hely - és országismerettel valamint kellemes kommunikációs légkörrel fogadjuk a megkeresését.