Medencés villák akciós áron

Orihuela Costa, Costa Blanca, Spanyolország

Jelentős kedvezménnyel vásárolhatók Villamartinban új építésű villák saját medencével a 2024. április 30. napjáig érvényes tavaszi akciónak köszönhetően.

A promóció értelmében az alapfelszereltségen túl több ezer euró értékű extra kialakítást és berendezést díjmentesen nyújt a fejlesztő az ingatlanokban.

A tengerparttól mindössze tíz perc távolságra létesülnek az új otthonok, melyeket 2025. második félévében vehetnek át a tulajdonosok.
Image
Image
Az akció keretében a háztartási gépcsomag és az ingatlan légkondicionálása díjmentes mindazok számára, akik április végéig egy 6.000 EUR összegű foglaló formájában megvásárolják a 3 hálószobával és 2 fürdőszobával kialakított, saját medencés “B” villa modell egyikét.

Jelenleg négy eltérő teleknagyságot nyújtó ingatlan közül választhatnak az érdeklődők 329.000 EUR - 359.000 EUR vételár között.

A tavaszi promóción túl a kedvező fizetési ütemezés is jelentősen könnyíti a korszerű, tengerparti nyaraló megvásárlását.

A foglalón kívül a vételár mindössze 40 százalékát szükséges csupán a fejlesztő rendelkezésére bocsátani a kivitelezés folyamatában, a fennmaradó rész 2025-ben a kulcsátvétel pillanatában kerül a vásárlók részéről kifizetésre.

Ezen a linken megtekinthető az akciós villa modell bemutatása