Sarokvilla eladó tengeri panorámával Benidorm mellett

Finestrat presztízs hegyoldalában eladó az utolsó, 373.5 nm nagyságú saroktelken lévő, új építésű villa.

Teraszáról feltárul a tenger kék sziluettje és Villajoyosa látványa.

Az összesen 19 ingatlanból álló, exkluzív villapark részeként épülő, impozáns otthon most kedvezménnyel vásárolható meg az utolsó villára vonatkozó “One last chance” akció keretében.

Az aktuális fejlesztői promóciónak köszönhetően a dekoratív villa 675.000 EUR vételára az alapfelszereltségen túl most a konyhagépeket is tartalmazza.
Image
Image
A modern tervezésű, amerikai, nyitott kialakítású konyhában a következő háztartási gépek díjmentesen kerülnek beépítésre:

- hűtőszekrény
- mosogatógép
- indukciós főzőlap
- elektromos sütő
- mikrohullámú sütő

A villa 116.5 nm alapterületen, két szinten elrendezve 3 hálószoba és 3 fürdőszoba elosztást kínál tágas, világos, nyitott térkapcsolatokra törekedve a földszinten.

A kültéri medence mérete és felszereltsége a leendő tulajdonosok preferenciáihoz igazítható.
A formavilágában és gépészetében modern, anyagfelhasználásában pedig mediterrán meghittségre hangolt otthon a mai kor praktikus elvárásainak és egy család kényelmi igényeinek megfelel.

Tágassága szuterén kialakítással is fokozható, illetve tengeri panorámával kényeztető tetőterasszal bővíthető egy ajánlati csomagból választva.

Az utolsó, kiváló jellemzőkkel megvásárolható sarokvilla pontos felszereltségéről és a fizetési ütemezésről készséggel nyújtunk felvilágosítást elérhetőségeinken.

A villapark bemutatása ezen a linken megtekinthető
Image