Új építésű Kiemelt

Costa Blanca - Orihuela Costa - VG20

€212,000

Orihuela Costa

Villamartin

sqf 72 m2
Új építésű apartman
2 Hálószoba
2 Fürdő

Costa Blanca egyik legrangosabb golfpályájának szomszédságában, gyalogos távolságra a Villamartin Plaza szolgáltatóitól és éttermeitől, kiváló elhelyezkedéssel vásárolhatók modern, stílusos, új építésű apartmanok.

Villamartin lakóövezete a pazar villanegyedeiről és szolgáltatói gazdagságáról híres, itt található Costa Blanca egyik legszínvonalasabb nemzetközi iskolája is.

Az ingatlanoktól csupán 10 perc autóúttal elérhetők a legszebb homokos partok valamint a Zenia Boulevard Bevásárlóközpont majd 150 üzlettel és éttermekkel.

Az apartmanokat minőségi kivitelezés és modern, letisztult stílus jellemzi. Alapterületük 72,95 nm, 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, világos nappalival és kb. 11,6 nm nagyságú terasszal vagy 36, 9 nm kerttel rendelkeznek.

A lakóparkban jelenleg a harmadik fázis kivitelezése zajlik. Az ingatlanok között földszinti apartmanok létesültek kertkapcsolattal valamint teraszos emeletiek illetve a harmadik emeleten elhelyezkedő ingatlanok tetőterasszal rendelkeznek.

A harmadik ütemben még eladó apartmanok kulcsrakész állapotban vannak, illetve többségük 2024. február - június átadással vásárolható meg 212.000 EUR - 245.000 EUR közötti vételáron. 

A fürdőszobák padlófűtéssel ellátottak.

A tulajdonosok számára felszíni, zárt parkoló áll rendelkezésre illetve a mediterrán növényekkel parkosított közösségi területeken medence.

A komplexum bérbeadás céljából is megfelelő választás lehet, hiszen a tengerparti település a vakáció hónapjaiban nagyszerű helyszín családi nyaraláshoz, a golfpálya közeli elhelyezkedése pedig vonzó az év többi hónapjaiban golfozni vágyó párok számára.

Az új építésű projektben az ingatlanok folyamatosan kelnek el, azért az aktuálisan még elérhetők induló vételára változhat.

Alaprajzokkal és további részletes információkkal készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

Energetikai tanúsítvány folyamatban

EMI Calculator

Jellemzők

  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Padlófűtés
  • Légkondicionálással
  • Erkély
  • Közösségi medence
  • Kulcsrakész

Térkép