Új építésű

Costa Blanca - Orihuela Costa - GAV12

€215,000

Orihuela Costa

Villamartin

sqf 83 m2
Új építésű luxus apartman
2 Hálószoba
2 Fürdő

Villamartin presztízs értékű lakónegyed Costa Blanca déli, homokos tengerpatjától pár percre. A régió legnagyobb bevásárló - és szórakoztatóközpontja, illetve a környező, rangos golfpályák is csupán 5 perces autóúttal megközelíthetők.

Villamartin híres az egész éven át zajló golféletéről, a nemzetközi lakosokkal benépesített villanegyedeiről és az El Limonar Nemzetközi Iskoláról.  

Az új építésű lakóparknak nem csupán az elhelyezkedése kivételes, hanem mindazok az extrák is, melyeket az ingatlan vételára tartalmaz extra díj megfizetése nélkül.

A modern, stílusos komplexumot minőségi kivitelezés, mediterrán növényekkel parkosított, tágas közösségi területek és világos belső terek jellemzik.  

A komplexumhoz tartózó telek 50 %-a került lakóépületekkel beépítésre, a telekrész másik felén pedig három medence, sportlétesítmények és mediterrán kertek találhatók.

A három medencéből az egyik fűtött, mely kellemes hőmérsékletű és egész évben szolgálja az itt tartózkodók kényelmét.  

A zárt, biztonsági rendszerrel ellátott lakópark 9 különálló épületből áll, melyekben a lakások déli és keleti fekvésűek, hogy a lehető legtöbb természetes fényt tudják befogadni a belső terek. Minden egyes lakóépületbe két lift működik.  

A luxus megoldásokkal kialakított lakások 2 vagy 3 hálószobásak, 2 fürdőszobával, világos nappalival, étkezővel, tágas konyhával, mosókonyhával és min. 20 nm nagyságú, panorámás terasszal rendelkeznek.  

A földszinti lakásokhoz min. 47 nm alapterületű déli fekvésű, napos terasz kapcsolódik és közvetlen kijárással rendelkeznek a kerthez.

A legfelső szinten kialakított ingatlanok 23,6 nm alapterületű terasszal vagy saját tetőszoláriummal rendelkeznek, ahonnan csodás kilátás nyílik a tenger irányába.

A második fázisban még megvásárolható 2 hálószobás lakások vételára 215.000 EUR összegtől kezdődik, a 3 hálószobás lakások ára pedig 226.000 EUR összegtől indul az alapterület és az elhelyezkedés függvényében.

Különleges és kivételes lehetőség a vásárlók számára, hogy az ingatlan vételára az alábbi extrákat is tartalmazza!  - tulajdonosi tároló - saját parkolóhely a mélygarázsban - beépített konyha teljes berendezéssel: hűtőszekrény, beépített sütő, kerámia főzőlap, mosogatógép, mikrohullámű sütő, szagelszívó ( Bosch / Siemens) - mosógép ( Bosch / Siemens) - hűtő / fűtő funkciós, inverteres légkondicionálás teljes beépítése, nem csak a kiállás - video kaputelefon - a fürdőszoba teljes berendezése és  padlófűtéssel való kialakítása.   

Résztetes információkkal a kivételes parkosítású, modern, fűtött medencés komplexumban elérhető, kulcsrakész ingatlanokról és az alaprajzokkal készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

Energetikai besorolása: C

EMI Calculator

Jellemzők

  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Légkondicionálással
  • Erkély
  • Saját tároló
  • Tengeri panoráma
  • Közösségi medence

Térkép